Barnkalas


Är det hög tid att leta upp en lämplig lokal eller festplats för årets barnkalas?

Mat, dryck, lek, aktiviteter och upplevelser, ett speciellt äventyrstema eller bara en chans att få leka och ha kul med kompisarna – ett barnkalas kan vara så mycket.

För dig som funderar på att arrangera ett roligt och minnesvärt barnkalas i Malmö för just ditt bemärkelsebarn så ämnar vi lista flera olika alternativ här nedanför. Har du några egna tips på roliga, intressanta och prisvärda festplatser är du alltid välkommen att skicka oss ett meddelande.

# Tips 1, Superkul kalas på härliga Funhouse.

Ett barnkalas på Funhouse är svårt att misslyckas med. Dels får du tillgång till en av Malmös absolut populäraste platser för lek, upplevelser och skoj, dels så kan du välja mellan flera olika menyer och teman så att det blir ett barnkalas som faller just ditt födelsedagsbarnet i smaken.

Välj exempelvis mellan matkalas, glasskalas eller omåttligt härliga discokalaset – eller, om du vill slå på lite större, ett privatkalas med tillhörande DJ. Samtliga barnkalas varar i två och en halv timme och börjar med att barnen får leka på Funhouse i ungefär trekvart. Därefter är det mat och presentöppning – och sen mer lek och kanske en ansiktsmålning.

När kalaset är slut får alla barn en godispåse när de går hem. Ett barnkalas som födelsedagsbarnet sent kommer glömma.

För mer info om Funhouse, gå till den här sidan.

# Tips 2, Spela in en skiva på Audiospot Studio

barnkalas MalmöEtt annat uppskattad tema är att åka till Audiospot Studio och hålla hela kalaset i en riktig musikstudio samtidigt som barnen sjunger in en helt egen skiva. Låter det skoj? Det är det också. Barn älskar att sjunga, dans och äta godis, och här får ni tillfälle att göra alltsammans på ett och samma ställe.

Ett dylikt ”CD-kalas” tar normalt 2 timmar i anspråk. Man börjar sjunga och spela in så fort alla barn är på plats. När låtarna är på plats så kalasar barnen på mat eller vad man nu tar med sig, och under tiden produceras CD:n med sångerna. När skivan är klar får alla barn en varsin CD med sig hem med en omslagsbild på hela kalas-gänget.

Ett barnkalas i Malmö med stor Wow-faktor och ett minne som barnen kommer bära med sig i hela livet – på skiva!

Läs mer om Audiospots kontaktinformation på den här sidan.