Bröstförstoring


Det finns flera klinker i Malmö att vända sig till för dig som funderar på en bröstförstoring.

Här följer ett par tips att botanisera bland, men en sak vill vi ge som råd innan du går vidare i dina planer: vänd dig alltid till en seriös och välrenommerad klinik när det kommer till så pass viktiga och allvarliga saker som din kropp.

Att göra en bröstförstoring är ett stort ingrepp och inget att ta lättsamt på; det är en operation och ska därför utföras av professionella kirurger med lång erfarenhet inom sina gebit. För att ge dig lite hjälp i ditt letande, har vi listat ett par välrenommerade kliniker på den här sidan.

Citadellkliniken Kosmo

Citadellkliniken Kosmo är ett tryggt val för dig som vill utföra din Bröstförstoring i Malmö. Kliniken är i övrigt södra Sveriges största klinik inom estetisk plastikkirurgi med lång erfarenhet inom sitt gebit. Såhär skriver man själva om sin personal och kompetens på hemsidan:

”All personal är specialutbildad inom området och har många års erfarenhet. Egna narkosläkare anpassar sövning och bedövning individuellt efter behov och önskemål. Endast specialistkompetenta plastikkirurger arbetar på kliniken och följer kontinuerligt utvecklingen genom både den svenska och amerikanska föreningen för estetisk plastikkirurgi.”

Här är du med andra ord i trygga händer, och utöver bröstförstoringar kan man även göra bröstlyft eller bröstförminskning här, samt en rad andra estetiska ingrepp

Läs mer om Citadellkliniken på Lilla Nygatan

Akademikliniken

Denna klinik tillhör välkända företaget Akademikliniken, som numera har kliniker för estetisk plastikkirurgi på flera orter i landet såsom Stockholm och Östersund.

Men även i London och Köpenhamn, vilket bara det borgar för trygghet, professionalism och en specialistkompetens i branschen som få andra kliniker i Europa kan visa upp.

Akademikliniken är sålunda en trygg aktör att vända sig till för dig som funderar på att göra en bröstförstoring i Malmö. Du hittar kliniken på Regementsgatan 35, och du kan läsa mer om verksamhet, valmöjligheter och konceptet på företagets hemsida.

Läs mer om Akademikliniken

OBS!
Som sagt. Bröstförstoring ett ingrepp som ska tänkas igenom ordentligt. Dels för att det kan innebära både smärta och komplikationer. Dels för att det är ett estetiskt ingrepp i en känslig del av din kropp. Det viktigaste när du väl bestämt dig är att du lägger tid och vikt vid att hitta en klinik som passar dina behov, som är seriös och professionell, och som du känner dig trygg med. Titta absolut inte bara på priset, det finns många andra faktorer som är mycket viktigare i sammanhanget!