Fälgar


För dig som letar efter fälgar i Malmö åt din bil finns det en rad olika butiker och verkstäder att kolla in.

En annan väg att gå är att använda nätet för att jämföra olika sorter och modeller. På så vis vet du också vad du har att utgå ifrån när du besöker ”butiken på stan”.

Här nedanför tänkte vi samla ett antal väletablerade och pålitliga aktörer för dig som vill se och känna på fälgarna innan du bestämmer dig. Har du några egna förslag är du alltid välkommen att skicka ett meddelande till oss.

Däckteam # OCL Brorssons & Specialfälgar

På Däckteam är kvalitet ett ledord, vilket inte är mindre sant när det kommer till utbudet av fälgar. Här kan du välja mellan ett brett och framförallt högkvalitativt sortiment av fälgar som Däckteam delat upp i ”avdelningarna” OCL Brorssons och Specialfälgar.

Om du har något sånär koll på marknaden för fälgar, så kräver OCL Brossons ingen närmare introduktion. Detta är nämligen Sveriges största grossist, och har de senaste tjugofem åren levererat superba fälgar till lyckliga bilägare över hela landet.

På Däckcentrum i Malmö hittar du ett högst adekvat sortiment av OCL Brorssons finaste fälgar, och det finns flera bilder att botanisera bland på Däckcentrums hemsida. Samlingen av specialfälgar talar för sig själv, och är helt enkelt en kvalificerad mix av de snyggaste fälgarna på marknaden just nu. För att kolla in detta och mer kan du läsa vidare på däckcentrums samling av fälgar i Malmö.

Hemsida:www.dackteam.se

Citydäck har gott om prisvärda fälgar

För dig som letar efter prisvärda fälgar och vill hålla dig ajour med de aktuella erbjudande, kan vi rekommendera en titt på Citydäcks shop på blocket. Citydäck har sitt säte i Malmö, adress Norra Grängesbergsgatan.

Citydäck har generösa öppettider för dig som vill besöka butiken direkt och kolla in fälgarna, men det finns även bra bilder på blocket-shoppen, och här är det lätt att få en snabb överblick av aktuellt sortiment (fyll kontinuerligt på med nya, snygga fälgar).

Ska också nämnas att Citydäck har verkat i branschen för däck och fälgar sedan början av nittiotalet, så det är ingen överdrift att påstå att detta är ett företag som verkligen har kunskap om sin bransch.

Oavsett – kolla in sortimentet av fälgar just nu, sannolikt kommer du hitta flera modeller som skulle passa din bil som handen i handsken.

Hemsida: www.blocket.se