Fönsterputsning


Söker du resurs för Fönsterputs i Malmö?

Här följer råd, tips och lite annat smått och gott för dig som letar efter en firma eller person som kan fixa er fönsterputsning till ett bra pris och vederbörlig kvalitet.

Ett första råd på vägen är följande. Gör inte misstaget och anställ grannpojken eller vem som helst som erbjuder sig att fixa er fönsterputsning för en ”billig penning”. Varför? Jo, för att denna till synes enkla aktivitet, att putsa fönster, kräver faktiskt en hel del skicklighet och erfarenhet.

Det är ju ingen mening att betala ett par hundringar för ett jobb som utförs halvdant: det ska vara skinande rena fönster, annars kan det lika gärna kvitta, eller hur? Här följer ett par andra punkter att beakta för dig som tänker beställa fönsterputsning + ett par tips på duktiga fönsterputsare.

Servicebyrån, professionell, miljövänlig fönsterputs

fönsterputs malmöEn firma som verkligen kan det här med fönsterputs och som är belägen i Malmö är Servicebyrån.

Servicebyrån utför olika slags fönsterputsning i kontor, butiker och lägenheter – snabbt, kompetens och skinande rent.

Intressant är också att Servicebyrån utför sin fönsterputsning med ytterst miljövänliga medel.

KA Fönstputs i Malmö

KA Fönsterputs i Malmö löser fönsterputsning såväl privatpersoner som företag i Malmö med omnejd. Här talar vi om superproffs på fönsterputsning och ett företag som ofta har uppdrag inom städ och byggranschen i behov av professionell fönsterputsning.

Du kan läsa mer om KA på den här sidan.

LN Fönsterputs – när kvalitet är viktigt

Här talar vi ett om ett företag som verkligen har gedigen erfarenhet inom segmentet för fönsterputsning. LN Fönsterputs (finns även i Lund och Helsingborg) har jobbat med puts och persienn sedan 1993, vilket säger en hel del om företagets förmåga att leverera kvalitet och nöjda kunder.

LN är även ett synnerligen miljömedvetet företag – använder miljöbilar och miljömärkt rengöringsmedel, samt innehar flera ISO-certifieringar.

Läs mer om på denna sidan.

Ett annat smart sätt att få in offerter från flera företag samtidigt, är att vända sig till en offerttjänst på nätet. Det finns flera att välja på, exempelvis Servicefinder eller Offerta.

På så vis kan du få in prisuppgifter från flera aktörer samtidigt och jämföra vilken alternativ som passar er bäst.