Billiga Hotell


Den här delen av vår guide till Malmö tänkte vi ägna åt att hjälpa dig som letar efter billiga eller prisvärda hotell i Malmö. Vad som är ”billigt” beror förstås helt och hållet på vilken slags standard du är ute efter och ”nöjer dig med” samt vilka krav du ställer på hotellets läge.

Som tur är har nätet gjort det möjligt att snabbt och enkelt jämföra hotell och bokningsalternativ, varför man idag kan ”fynda” även när det gäller att boka billiga hotell i Malmö.

Här tänkte vi försöka hjälpa dig med just detta.

Grand Hotel Garden

Grand Hotel Garden på Baltzargatan är ett hotell i Malmö med bekvämt läge mitt i city. Här bor du bokstavligen talat mitt i smeten. Du behöver bara ta ett steg utanför hotellets entré för att direkt hamna i själva epicentrum av Malmös fina famn av sevärdheter, nöjen, shopping och upplevelser.

Det är exempelvis bara några minuters promenad till välkända Lilla Torg och från Malmö Centralstation är det knappt en kilometer. Grand Hotel Garden är dessutom ett hotell i Malmö med alla bekvämligheter du behöver. Hotellet har sammanlagt 170 rum utrustade med LCD-Tv och gratis trådlös Internet-uppkoppling.

Härligt maffig frukostbuffé väntar på morgonen. För dig som gärna motionerar i samband med din vistelse i Malmö finns det ett brett urval av aktiviteter i anslutning till hotellet. Golf, bangolf, pilates, yoga och cykling är exempelvis några av fritidisaktiviteterna som står till buds.

Hemsida: www.grandhotelgarden.se
Adress: Baltzarsgatan 20 211 36 Malmö
Epost: info@grandhotelgarden.se

Elite Plaza Hotel

Mitt i Malmö, cirka en kilometer från centrumkärnan Lilla Torg och en halv kilometer från Malmö centralstation, hittar du fyrstjärniga Elite Plaza Hotel. Detta är ett modernt, praktfullt hotell med 116 nybyggda rum (stod klart i september 2010).

Bastu och fitnessanläggning finns tillgängligt för alla gäster, gratis Wi-fi, luftkonditionerade rum, reception som är öppen dygnet, massor av möjligheter för dig som jobbar (mötes-och konferensrum, höghastighetsanslutning till Internet, etc) är några av faciliteterna som väntar.

Man skulle också kunna uttrycka det som såhär. Elite Plaza är ett privärt hotell i Malmö för dig som van vid det lilla extra.

Hemsida: www.elite.se/sv/hotell/malmo/plaza
Adress: Gustav Adolfs torg 49, 211 39 Malmö
Epost: info.plazamalmo@elite.se

Hotell Ibis

För dig som vill boka billiga hotell i Malmö är Ibis ett alldeles utmärkt budgetval. Här bor du med närhet till Malmö city i ett hotell med 255 rum med tillhörande restaurang och bar. Bastu och fitnessanläggning finns tillgängligt för den som vill samt parkering och trådlös internet mot avgift. God frukost, liten och charmig bar och trevlig personal är andra uppenbara fördelar. Mao: Ibis är ett bra budgetval för att dig som letar efter billiga hotell Malmö och som vill få stort värde för dina pengar.

Hemsida: www.ibis-malmo.com
Adress: Stadiongatan 21, 217 62 Malmö
Epost: info@ibis-malmo.com

STF Malmö City

Detta är ett charmigt Hostel nära stranden beläget i hjärtat av Malmö centrum – andra riktmärken är exempelvis Lilla Torg, Kungsparken och Operan i Malmö.

På STF Malmö City bor du billigt och bra i en rökfri fastighet om 48 gästrum, med flertalet bekvämligheter.

Ett väldigt prisvärt alternativ för alla som letar efter ett billigt boende i Malmö, men som ändå vill bo centralt, bekvämt och med omedelbar närhet till allt kul i city.

Hemsida: www.svenskaturistforeningen.se
Adress: Rönngatan 1, 211 47 Malmö
Epost: malmo.city@stfturist.se