Hudvård


Ansiktsbehandlingar, peeling, skönhetsbehandling eller kanske ett prisvärt sortiment av fräscha, naturliga hudvårdsprodukter.

För dig som är på jakt efter hudvård i Malmö finns det många olika behandlingar och aktörer att välja mellan.

Och för att göra ditt letande lite enklare tänkte vi samla våra bästa tips på den här sidan, både vad gäller hudvårdsprodukter som olika typer av välgörande behandlingar. Miljö, professionalism och naturlig hudvård av hög kvalitet står alltid i fokus.

Hudinstitutet i Limhamn

Hudinstitutet i Malmö, beläget in den fashionabla delen av staden känd som Limhamn City, är en superresurs för allt vad hudvård i Malmö kan tänkas innefatta. Här kan du välja mellan ett brett sortiment av olika slags behandlingar med fokus på såväl estetisk som välgörande hudvård.

Bland behandlingarna kan nämnas Elos IPL (laser) Skin Titghtening: en hudvårdsbehandling som syftar till att ”tajta” till skinnet och skapa ett yngre och fastare utseende, samt populära AHA/PHA – behandlingen som på en liten stund jämnar ut oregelbundna hudtoner och peelar bort orenheter.

Hudinstitutet har dessutom alltid flera prisvärda erbjudanden. I skrivande stund kan man exempelvis köpa en så kallad ”lättare ansiktbehandling” för bara 195 kr, vilket måste anses som otroligt prisvärt för hela 40 minuters härlig hudvård. Denna hudvård i Malmö inkluderar rengöring, peeling med lätt massage, mask, avslutande dagcreme och naturlig mineral foundation. Med andra ord ett fantastiskt erbjudande.

Läs mer om: Hudinstitutet

Tite Professionell hudvård

Tite hudvård i Malmö, beläget på Södra Förstadsgatan (inte så långt ifrån Triangelns köpcentrum), erbjuder flera professionella hudvårds-och skönhetsbehandlingar, men syr även ihop egna behandlingar med utgångspunkt i det personliga behovet.

Såhär beskriver Tite själva detta förfarande på sin hemsida:

”Vi skräddarsyr hudvård för både män och kvinnor. Vi kombinerar avslappning med effektiva produkter.”

Precis som föregående klinik har Tite alltid förmånliga erbjudanden för hudvård i Malmö, just för tillfället kan man exempelvis beställa en så kallad Bioline AHA/PHA – behandling för förmånliga ”köp 3 betala för 2!”.

Till övriga utbudet av hudvård kan exempelvis nämnas de populära ansiktsbehandlingarna om 45-90 minuter, flera olika typer av mikrobehandlingar (för akne, exfoliering etc), men även en rad andra behandlingar inom segmentet för skönhet, såsom vaxning, massage och manikyr.

Läs mer om: titehud.se