Hyra kontor + Kontorshotell


LETAR DU EFTER ETT prisvärt kontorshotell i Malmö? Vill du hyra kontor?

På den här sidan listar vi Malmös mest attraktiva kontorsalternativ och ger dig råd och rön för att hitta rätt lösning till din affärsverksamhet.

Det finns såklart fördelar både med att hyra ett ”vanligt” kontor å ena sidan, eller att å andra sidan betala hyra på ett kontorshotell.

Framöver ska vi reda ut begreppen, men först två konkreta tips som du kan kontakta eller kolla vidare på redan idag.

Malmö Slagthus

Malmö Slagthus har inte bara ett strategiskt och lättillgängligt läge i själva epicentrum av slagthuskvartet (och därmed med omedelbar närhet till Malmö city, centralstationen, flygbussarna och pendeltågen till Köpenhamn); detta är även ett kontorshotell i Malmö med en lång meritförteckning vad gäller att hyra ut kontor i Malmö.

Sedan börjar av nittiotalet har byggnaden varit ett självklar samlingsplats och kontorsfacilitet för några av stadens vassaste och mest innovativa företag. Med andra ord. Tänker du hyra kontor i centrala Malmö ska du definitivt undersöka möjligheterna här.

Andra fördelar är de fräscha och representativa gemensamma sällskapsytorna, såsom konferensrum, kök och andra möteslokaler. Det ska också nämnas att jämfört med att hyra i innerstaden är det här ett synnerligen prisvärt kontorshotell, där gästerna delar på kostnaden för alla gemensamma ytor.

Exempel på faciliteter som ingår i hyran:

  • Receptionstjänster
  • Abonnemang till telefon
  • Tillgång till gemensamma utrymmen, såsom konferens- och mötesrum.
  • Utöver detta finns även flera andra tjänster tillgängliga mot avgift

Läs mer om: Slagthuset här

Bellevue Kontorshotell med förstklassig service

Förutom de trevliga, moderna faciliteterna och fördelaktiga läget på Stadiongatan, är Bellevue kända för att ge sina hyresgäster toppklassig service. Här kan du börja med ett litet rum och i takt med att din verksamhet växer kan du sedan successivt ”byta upp dig” till större lokaler. Minsta rummen ligger på cirka 10 kvadratmeter och man kan välja att ta med egna möbler eller hyra.

I hyran på kontoret ingår även tillgång till fax, kopiator och annan kontorsutrustning.

En viktig sak att beakta innan man väljer lokal för att hyra kontor i Malmö är de gemensamma faciliteternas skick, och hur väl dessa kan representera ditt företags varumärke. Speciellt viktigt blir det förstås för dig som ofta håller möten, och där detta är ett viktigt inslag i din affärsverksamhets vidkommande.

På Bellevue finns konferensrum och möteslokaler både för de stora mötena, som de små, informella. Givetvis med tillgång till internet, whiteboard och telekommunikation.

Hemsida: kontorshotellet Bellevue

Ett par saker att tänka på!

  • Vilka andra företag finns det på kontorshotellet? Att hyra kontor i Malmö är mer än att enbart få en bra plats, det är också ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter med andra företag och potentiella kunder/leverantörer.
  • Vad ingår i kontorshyran? Innan du tecknar kontrakt ska du vara noga med att ta reda på vad som ingår i hyran. Kostar det extra med bredband, telefoni, receptionsservice etc? Hur lång är uppsägningstiden? Vilka möjligheter finns det att byta till ett större eller mindre kontor vid behov?