Julbord


Börjar det bli tid att boka julbord?

Förutom det traditionella julbordet med sill, skinka, köttbullar, janssons och lutfisk, finns det idag massor av olika slags julbord att välja mellan. Från det ultrakonventionella svenska julbord i Malmö till mer exotiska varianter såsom asiatiska eller franska julbord.

Här ger vi ett par tips på ett par välsmakande och trevliga julbord.

Förresten: tänk på att boka i god tid! Att gå ut och äta julbord är, minst sagt, en populär aktivitet i december, och det är ofta trångt om platser.

Årstiderna, klassisk julmat i toppklass!

Årstiderna står för ett svenskt traditionellt julbord präglat av både tradition och kvalitet. Och precis som med Årstidernas kulinariska filosofi i övrigt talar vi om julmat av absolut toppklass där varje rätt är omsorgsfullt lagad. Inga konstigheter eller märkliga crossover – bara ett underbart, klassiskt svenskt julbord med skånsk slagsida: njut exempelvis att populära ”en 6:a skåne”.

För att läsa mer om Årstiderna, gå till den här sidan

Annorlunda bord med aktiviteter och fettförbränning

För er som vill boka ett minst sagt annorlunda julbord i Malmö till företaget har Utmaningarnas hus ett intressant upplägg.

Här kan ni kombinera ett klassiskt julbord med massor av goda rätter, exempelvis 3 sorters inlagd sill, Ägghalva med Skagenröra, Prinskorv, köttbullar, Julskina med skånsk senap, Ris a la Malta med saftsås, Rökt Lax och Janssons frestelse, med antingen 2, 2,5 eller 3 timmars ”utmaningar”.

Vilket innebär en hel del roliga personalaktiviteter och teamwork – ungefär som ett skräddarsytt fångarna på fortet för företag.

Vill du veta mer om detta annorlunda julbord kan du läsa mer på den här sidan.

Fler förslag på restauranger

För att bara kort nämna några fler restauranger med bra julmat: Rådhuskällaren, Retro, Restaurang Möllan och franskt julbord på Bloom in the park.

Asiatiska och franska julbord

Tyvärr har vi just ni inga tips på flera franska eller asiatiska julbord i Malmö. Har du något intressant tips? Skicka oss dina åsikter via formuläret på vår sida kontakta oss.

Det behöver inte nödvändigtvis vara ett franskt eller asiatiskt julbord det handlar om – har du ätit ett riktigt gott julbord på en restaurang så är vi givetvis intresserade av dina åsikter.