Kick-off


Det finns gott om bra möjligheter att iscensätta en riktigt intressant, spännande, fartfylld, äventyrlig eller avslappnande kick-off i Malmö.

I följande tänkte vi lista våra 3 bästa tips för dig som är på jakt att boka. Vi har vinlagt oss om en mix av olika alternativ, både för sig som vill sköta det mesta själv, och för sig som vill ha hjälp med det mesta.

Har du några egna förslag på bra aktörer att vända sig till så kan du alltid välkommen att mejla oss.

# 1. Carlsson Event Consult

För dig som är på jakt efter en kick-off i Malmö där upplevelsen står i centrum kan vi varmt rekommendera Carlsson Event Consult.

Precis som namnet låter påskina är det här ett företag som är duktiga på att arrangera kickoffs med mycket fart och fläkt, ”events” där både teambuildning och lärande är stående inslag, ofta i natursköna och inspirerande miljöer. Eller vad sägs om aktiviteter såsom kanotsafari, skattjakt eller supersportbilar?

Men Carlsson Event Consult har även flera andra paket och alternativ för att göra en kick-off till en minnesvärd händelse. Och det måste inte nödvändigtvis handla om adrenalinkickar och äventyr. Er kick-off kan även tematiseras runt mat och dryck, en eller flera intressanta föreläsningar, musik och kreativitet eller liknande. Endast er fantasi och budget sätter gränser!

Läs mer på: Carlsson Event

# 2. Rent a Chef – en kulinarisk upplevelse!

En kickoff med god mat och dryck kan aldrig gå riktigt fel, men här har ni chansen att ta detta koncept ett steg längre genom att hyra en professionell kock till er kickoff. Givetvis står det er fritt att använda kocken gör till det kocken är bäst på, nämligen att anrätta en underbar middag.

Men det finns även möjlighet att arrangera roliga matlagningsaktiviteter för dig och dina kollegor. Spektrumet är brett och man kan välja mellan antingen klassisk matlagningen, men även mer ”nischade” aktiviteter såsom vinprovning, chokladprovning eller drinkblandning – bland annat.

# 3. Lös ett mordmysterium!

Mordmysterium är en spännande aktivitet för de flesta tillfällen, inte minst för dig som letar efter något kul till er kick-off. Detta slags upplevelse är anpassad så att alla ska få njuta av en underhållande kväll med ett komiskt mordmysterium med många skratt i centrum.

Hela poängen med ett dylikt mordmysterie är att umgås på ett annorlunda och underhållande sätt, samtidigt som man köra lite lättsam teambuildning och knäcker ett par tankenötter på samma gång. Kan bokas för upp till tvåhundra personer tillsammans med mat och dryck.