Konferenshotell


Här tänkte vi samla en bra mix med konferenshotell i Malmö samt ge dig lite råd och tips att ha i åtanke innan du gör ditt val.

Det första hotellet behöver ingen ingående presentation, åtminstone inte om du är familjär med Malmö. Radisson Blu är helt enkelt en superresurs för allt som har med konferenser och möten att göra, och det spelar ingen roll om du vill boka ett konferenshotell för ett stort ett litet sällskap: på Radisson Blu finns ett brett spektrum av möjligheter för båda vägvalen.

Ett annat centralt hotell med samma slags dignitet i sammanhanget är Elite, möteslokaler i toppklass och gott om möjligheter för såväl storskaliga som små intima möten. Ett annat hotell med stor vana av att iscensätta konferenser är Norregård Hotell och konferens.

Detta underbara hotell är dock beläget i Falsterbo, cirka 20 minuter utanför Malmö. En härlig, naturskön miljö inkluderande allt vad ett riktigt bra konferenshotell ska innefatta.

Ett par råd och riktlinjer

  • Låt konferenshotellet avspegla konferensen tema!
    Innan du börjar leta efter konferenshotell i Malmö kan det vara adekvat att fundera igenom vad för slags möte du syftar till att iscensätta. Är det frågan om ett mer informellt samkväm, där avkoppling och trevligheter står i fokus, kan det till exempel vara aktuellt att boka ett konferenshotell med spaanläggning och relexavdelning. Ligger fokus mer på att få ihop ett så effektivt möte som möjligt, är det viktigt att ert konferenshotell i Malmö har tekniska faciliteter som gör detta möjligt, till exempel adekvat internetuppkoppling etc. Sen finns det förstås konferenshotell i Malmö som gör både och, och allt däremellan.
  • Aktivera personalen!
    Att fundera igenom hur du ska integrera och inspirera personalen under mötes gång kan tyckas självklart, men faktum är att många glömmer detta i planeringen av konferensen, och jakten på ett bra konferenshotell. Oavsett hur många bra föreläsare och experter och dylika aktiviteter du drar samman, är det viktigt att få till någon slags aktivitet för personalen under mötet; något som drar igång tankeverksamheten och inspirerar till kreativitet och nya idéer. Detta kan också vara bra att ha i åtanke när du letar efter ett konferenshotell i Malmö.
  • Viktigt att känna sig trygg med konferenshotellets personal!
    Är det frågan om en stor konferens, alltså för fler än 30 personer, är personalen och servicen på konferenshotellet minst lika viktig som de faciliteter och lokaler som erbjuds. Ett bra konferenshotell vet värdet av att erbjuda en professionell service i samband med sina konferenser och det är viktigt att du som projektansvarig för bokningen känner dig trygg i detta samarbete.