Limousine


Vill du göra det enkelt för dig (och vem vill inte det?) när det är dax att hyra limousine, är det i princip bara att surfa in på bokalimo.se och boka en limo i Malmö direkt via nätet. Snabbt, enkelt och smidigt.

Du får en bekräftelse på din bokning inom ett dygn. Limousinerna som finns tillgängliga är av märkena Lincoln Town Car, Chrysler 300C och Hummer H3 och det ryms upp till 8 personer i dessa bilar.

Det ska också nämnas att detta företag erbjuder bokningstjänster på flera andra orter i Sverige. Vill du veta mer är det bara att surfa in på hemsidan!

Event Limousine – högklassigt och prisvärt

Som du kanske redan har förstått av namnet har Event Limousine sitt säte i just Malmö. Detta välrenommerade företag är förövrigt medlemmar i Svensk Limousinorganisation, SLO.n, vilket, utan att gå in i några detaljer, innebär att detta är ett seriöst limoföretag som går att lita på.

Hos Event Limousine Malmö får du och ditt sällskap chansen att hyra klassiska limon Lincoln Town Car. En 8,6 meter lång, fullutrustad, skönhet med allt man kan begära för en ståndmässig transport. Ett stort mervärde i sammanhanget är att Event Limousine Malmö verkligen satsat på att integrera ny teknik i sina limos. Såhär beskrivs detta hemsidan: ”

[Vår llimo är utrustad med]…2st plattskärmar, Playstation3 och Singstar(karaoke) med trådlösa micar. [….] Vi har även en iPad bak i limon så man kan spela den musik man gillar! IPaden är laddad med allt från soft och klassisk musik till schlager och rock. […] Det går även bra att koppla in sin smartphone eller mp3 spelare bak i Limousinen. Man kan även surfa fritt på vårt WiFi! ”

Elite Limo = brett urval

Denna lista vore inte komplett utan Elite Limousine. Ett väldigt brett urval av olika slags limousiner för massor av tillfällen (såsom bröllop, födelsedag eller jubileum) och service i toppklass är några anledningar att välja Elite Limo.

En kul detalj i sammanhanget är att man kan beställa graverade champagneglas i samband med bokning. Ett utmärkt sätt att förhöja upplevelsen och sätta guldkant på tillvaron.

Dessutom kostar det inte speciellt mycket (glas med gravyr kostar enligt info på hemsidan, i skrivande stund, 100 kr stycket).

Hyra Limo, ett par tips!

  • Var ute i god tid med din bokning. Även om det finns flera aktörer som erbjuder chansen att hyra Limousine i Malmö så är det alltid bra att vara ute i god tid med bokningen.

    Speciellt om du tänker boka din limo under en högtid, såsom studenten.

    Vanligen får man en bekräftelse på bokningen inom ett dygn.

  • Jämför priser – men glöm inte detaljernas mervärde! Är du en prismedveten person ska du givetvis jämföra priser mellan de olika tjänsterna, men glöm inte detaljernas mervärde. Ibland ingår nämligen en hel del spännande extratjänster i priset som kan förhöja upplevelsen avsevärt.