Möhippa


Innan vi ger oss in på mer konkreta tips för er möhippa, tänkte vi först och främst servera ett par viktiga tips gällande planeringen av denna festdag. Faktum är att en välplanerad möhippa ger mer utrymme åt spontana trevligheter och skapar förutsättningar för en dag som bruden aldrig kommer glömma.

Det första att tänka på är det praktiska. Lös alla ”lösa trådar” runt den eventuella kidnappningen av bruden och se till så att eventuell barnpassning, hundpassning eller annat vardagsbestyr är löst. Bruden ska inte behöva oroa sig för sånt under sin möhippa.

Planera även in så att bruden är ledig även dagen efter. Hela poängen är ju att bruden kan släppa allt ansvar denna dag, men det är inte heller så roligt att behöva gå till jobbet eller något annat viktigt dagen efter med världens huvudvärk.

När ni planerar och väljer era aktiviteter, se till så att det blir en möhippa i Malmö som passar brudens personlighet. Det kanske är kul med ”förnedringshumor” ibland, men personligen så tycker jag inte det passar så bra på en möhippa. Satsa istället på sådant som ni tror att bruden kommer gilla.

# 1. Dansa loss (eller låt någon annan göra det)

Det är riktigt roligt att en så fin institution som Malmö Dansakademi ägnar sig åt att arrangera smått fantastiska events för möhippor i Malmö. Här kan man nämligen, som ”projektledare” av möhippan ifråga, välja mellan ett helt smörgåsbord av roligheter.

Huvudtemat är förstås dans, men man kan skräddarsy hela upplevelsen efter eget önskemål. Till exempels kan akademin iscensätta en dansuppvisning, klä ut bruden i en sköna danskläder och ge deltagarna privatlektioner, men här finns också tillgång till fotografering och SPA. I princip kan ni sålunda förlägga flera olika moment för er möhippa i Malmö här, och det kommer garanterat att bli en upplevelse som ni sent ska glömma.

Hemsida: Dansakademin

# 2. Låt bruden bli sångstjärna och föreviga allt på CD

Att spela in ett stycke musik och föreviga detta på en CD har blivit en riktigt klassiker på möhippan.

Audispot Studio, beläget på Knivgatan 6 i Malmö, har gjort detta slags underbara sångupplevelse till en konstform, och kan fixa allt ni behöver för att ge hals. Dessutom är det väldigt prisvärt!

Hemsida: audiospotstudio.com

# 3. Skäm bort bruden på Wellnessroom

Vill ni förgylla er möhippa i Malmö med lite lyx och flärd, ja ”wellness” helt enkelt”, är det en utmärkt idé att boka in sig ett par timmar på Wellnessroom.

Såhär skriver företaget själva om möjligheterna på hemsidan:

”Vi arrangerar möhippor helt enligt era önskemål. Kanske behöver den blivande bruden en avslappnande massage först, eller ansiktsbehandling för att avslutningsvis få sin makeup lagd i en gruppkurs tillsammans med vännerna.”

Mer info om detta slags möhippa i Malmö hittar kan du läsa om på hemsidan.

Hemsida: Wellnessroom

Läs även mer på: