Plastikkirurgi


Det finns flera klinker och valmöjligheter för dig som letar efter en plastikkirurg i Malmö.

Plastikkirurgi har de senaste åren etablerat sig, både lokalt och i övriga Sverige, som både en ”kosmetisk” och estetisk valmöjlighet, som en mer klinisk och kroppslig.

Här talar vi alltså många valmöjligheter och alternativ att ta ställning till.

På den här sidan tänkte vi sålunda ge tips om ett par seriösa resurser för just plastikkirurgi.

Akademikliniken = samlar Sveriges bästa kompetenser för estetisk plastikkirurgi

Akademikliniken har snabbt gjort sig kända över hela Sverige som en av landets absolut bästa inom branschen för plastikoperationer. Kliniken i Malmö är inget undantag; hit kan du vända dig för en rad olika ingrepp inom områdena bröst, hud, ansikte, kropp, tandvård, intim, hår och olika typer av rekonstruktiv kirurgi.

Det första steget är att du bokar tid för en konsultation, där du får träffa en specialutbildad sjuksköterska och en av Akademiklinikens plastikkirurger i Malmö. Under denna konsultation får du som patient information om ingreppet du önskar är möjligt att genomföra, och vad det isåfall kommer att kosta. Under konsultationen har du även chansen att få svar på eventuella frågor om ingreppet.

Läs mer här:: Ak.se

Citadellkliniken = lång erfarenhet

Citadellkliniken Kosmo är södra Sveriges största klinik inom så kallad estetisk plastikkirurgi. Alla plastikkirurger och övrig personal har många års erfarehet inom sina specialområden och tillhör Sveriges absolut bästa. Hos Citadellkliniken kombineras plastikkirurgi med en personlig miljö med stor fokus på att skapa en trygg atmosfär där patienterna känner sig väl omhändertagna.

Exempel på plastikkirurgi som utförs här är ansiktslyftning, pannlyft, öronplastik, olika typer av bröstoperationer, fettsugning, bukplastik och kombinationer.

Läs mer här:: Citadellkliniken

Omdömen & Recensioner

För dig som vill läsa mer om vad patienter och ”vanligt folk” tycker om de olika klinikerna och plastikkirurgerna i Malmö, så finns det en hel del omdömen och åsikter att ta del av på rejta.se.

Här får du samtidigt en god överblick på de flesta klinker och plastikkirurger verksamma i Malmö med omnejd. Det kan dock vara nyttigt att förstå att detta är enskilda åsikter och att dessa förstås varierar från person till person. Funderar du själv på att boka en plastikoperation i Malmö av något slag ska du givetvis lägga både tid och energi på att hitta en klinik och/eller plastikkirurg som du tycker känns rätt.

Det är vidare viktigt att förstå att en plastikoperation är just en operation, det vill säga ett ingrepp i din kropp, och alltid förenat med risker. Se därför till att du endast vänder dig åt etablerade och seriösa plastikkirurger.