Thaimassage


Traditionell thailändsk massage är en behandlingsteknik som syftar till att balansera kroppens energisystem.

Själva tekniken bakom thaimassage är uråldrig och kan spåras tillbaka till Buddhas tid, samtidigt som den har tydliga influenser från såsom kinesisk medicinpraktik såsom helande övningar och massage från gamla Siam.

Många svenska turister som besökt Thailand har fått erfara riktig Thaimassage, men upptäcker också snart att detta slags behandling för kropp och själ är fullt möjlig att få i Sverige. På den här sidan tänkte vi samla ett par tips.

Nuad Thaimassage

På Amiralsgatan 47 i fräscha lokaler som för tankarna till det öppenhjärtade, varma och exotiska Thailand, hittar du Nuad Thaimassage i Malmö. Här kan du få traditionell Thaimassage av bästa snitt, utförd med stor omsorg och erfarenhet.

Nuad har utfört massagebehandlingar sedan mitten på nittiotalet och jobbet på några av världens mest välrenommerade Spa. Du kan även välja mellan flera olika behandlingar, såsom traditionell thaimassage, aromaterapi olje-massage, fotmassage och samt ett slags ”allt i ett”-behandling. Du kan läsa mer om denna Thaimassage i Malmö på hemsida, samt få koll på aktuella priser.

Läs mer här: nuad-thaimassage.se

Boonya på Erikstorpsgatan

Boonya thaimassage i Malmö hittar du på Erikstorpsgatan och här kan du välja mellan flera olika behandlingar såsom Traditionell thaimassage, avancerad medicinsik thaimassage, örtmassage, oljemassage och fotmassage.

Samtliga är utförda av certifierade thaimassörer med lång erfarenhet inom sina gebit.

Du kan läsa mer om vad som ingår i de olika behandlingarna, men också om massörerna och hur du bokar tid på hemsidan.

Mer info: på den här sidan.

Hur går det till
Givetvis finns det många olika tekniker för thaimassage, men enligt den traditionella så börjar man lägga sig på en madrass på golvet. Massören använder sedan både händer, tummar, underarmar,
armbågar och andra kroppsdelar för att massera och sträcka ut din kropp. Genom denna bearbetning lösgör sig en massa spänningar och blockeringar i din kropp.

En professionell thaimassage är mycket noggrann och exakt utförd. Ingenting görs bråttom eller oövertänkt. Varje muskel får del av massagen, varje teknik smälter samman med nästa, och efteråt kommer du att känna ett stort välbehag.