Trappstädning


Värdet av en professionell och snyggt utförd trappstädning ska inte underskattas. Trapphuset i fastigheten är ”ansiktet utåt” och står för det viktiga första intrycket vid ett besök.

Därtill handlar trappstädning inte bara om utseende, utan givetvis också om säkerhet och hygien. En dåligt städad trappuppgång kan utgöra en potentiell säkerhetsrisk, speciellt under våra kala vintrar när risken för halka och ”fall i trappan” är överhängande.

Okej, då är vi överens om att det är viktigt att få tag i en bra och seriös lösning för din trappstädning i Malmö. Som tur är har du kommit helt rätt. På den här sidan har vi som ambition att samla några av Malmös bästa städare för detta ändamål, och skapa möjligheter för dig ta in offerter från flera olika aktörer och städfirmor samtidigt.

Glöm inte tidsperioden när du lämnar din förfrågan.
En viktig sak när du lämnar din förfrågan är att ta med under vilken tidsperiod ni vill beställa. Är det ett engångsuppdrag, eller behöver ni trappstädning i Malmö på återkommande basis? Principen här är att ju längre tid ni bokar, desto bättre kommer priset att bli.

Clockrent

Clockrent har överhuvudtaget lång och gedigen erfarenhet i städbranschen, med hundratals nöjda kunder på sin referenslista.

Däribland en rad bostadsrättsföreningen som anlitat Clockrent för just trappstädning. Du kan läsa mer om företagets metod för detta slags städservice och vad som ingår i tjänster på hemsidan. Här kan du även kontakta denna städfirma för en kostnadsfri offert.

Läs mer om: Clockrent

Ultraclean

Egentligen så uttrycker Ultraclean det bästa själva på sin hemsida, och vi nöjer oss därför med citera den korfattade inledningen:

”Vi utför mycket trappstädning. Vi kan detta.”

Ja, egentligen behövs det väl inte sägas så mycket mer? Ultraclean har en gedigen erfarenhet av detta slags städuppdrag, och erbjuder dig som kund flera olika alternativ för trappstäd. På hemsidan kan du läsa mer om vad som ingår och botanisera i den detaljerade listan över städtjänster i samband med trappstädning.

Läs mer här: Ultraclean

Flera offerter från Servicefinder

Ett alternativ, och tillika väldigt smidigt, sätt att få in flera offerter på trappstädning samtidigt, är att använda sig av Servicefinders tjänst. Denna tjänst är dessutom gratis och det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter och specificera ditt uppdrag.

Sen är det bara att invänta att städfirmorna ska höra av sig med förslag och priser.