Upplevelser


Att ”uppleva Malmö” eller alternativt, att hitta ”upplevelser” kan förstås innebära allt mellan himmel och jord. Vissa tycker det är en upplevelse att bara promenera genom denna vackra parkstad en tidig vårmorgon och ta in den ljuvliga stadens alla intryck och miljöer. Men riktigt så poetiska tänkte vi inte vara. Istället ska vi i det närmsta fokusera på upplevelser i Malmö, och upplevelsepresenter, som är ”organiserade” på något sätt, och därtill ligger inom temat för mat, dryck, fart och äventyr.

Här talar vi alltså kom något typ av upplevelsepresenter eller upplevelser som man kan betala för – och åtnjuta i sällskap med andra.

Har du några egna tips på roliga, spännande, intressanta och fartfyllda upplevelser i Malmö, eller dylika upplevelsepresenter, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Chokladprovning

Vårt första tips är en klassiker i sammanhanget. Men precis som med klassiker i övrigt så finns det goda grunden för populariteten.

Att gå på en chokladprovning är nämligen en upplevelse i Malmö som blir till en fröjd både för smak och doft, och faktum är att en av världens bästa choklad tillverka i…ja, just det, Malmö.

Läs mer om denna upplevelse och mer därtill på vår egen sida om chokladprovning

Boka en Limo och nöjesåk!

En kul upplevelse, som inte behöver kosta mer än ett par hundralappar per person, är att boka en limousine, till exempelvis vid något festligt tillfälle – eller bara för att åka runt och betrakta Malmö på ett synnerligen stilfullt sätt. Numera är moderna limos utrustade med allsköns teknik, musik, mat och dryck, vilket gör det till en upplevelse i sig själva att bara åka runt. Se det som ett nöjestripp genom staden som du sent ska glömma.

Hyr en Segway i en timme

Ja, vi vill klassificera detta som en upplevelse i Malmö, hur mycket än detta udda fortskaffningsmedel har kommit att förknippas med Saltsjöbaden, golf och Lidingö iiiiiii:na.

Att köra runt på en Segway är faktiskt riktigt, riktigt roligt (vi lovar!) och nu har du chansen att hyra en dylik makapär.

Man hyr per timme och du kan läsa mer om denna upplevelse, samt boka/köpa ett upplevelsepaket på zuperbox.se.

Se staden från Fåglarnas perspektiv med ballongflyg

Detta slags upplevelse i Malmö har allt som definierar en minnesvärd händelse: höga höjder, fantastiska utsikter och en rejäl adrenalinkick.

Vi tänker förstås på att flyga ballong över stan, en upplevelse som du kan läsa mer om och boka på ballongaventyr.se