Vandrarhem


Malmö är en populär stad, inte minst under sommaren och turistsäsongen i juli/augusti – och beläggningen på många vandrarhem är ständigt hög. Som resenär tjänar du alltid på att vara ute i god tid med din bokning, då är valmöjligheterna störst och sannolikheten att du får ett rum som passar är större än om du är ute i ”sista minuten”.

De flesta vandrarhem i Malmö håller hög standard, men det kan förstås vara en utmärkt idé att kolla upp kundomdömen och referenser på nätet innan du bestämmer dig för att boka.

På exempelvis Google Maps finns en hel del recensioner, men också på de större bokningssajterna hotels.com, booking.com och liknande. Här nedanför tänkte vi dock tipsa om 4 prisvärda alternativ.

Villa Hilleröd

Villa Hilleröd är ett vandrarhem som tar begrepp som ”mysigt” och ”pittoreskt till nya höjder. Här bor du bekvämt och billigt i ett naturskönt område, samtidigt som du har gångavstånd till city.

På Villa Hilleröd kan du välja mellan 2- och 4-bäddsrum inklusive eller utan toalett och dusch. Frukostbuffé går att beställa mot en extra avgift. Kan också nämnas att Villa Hilleröd är medlemmar i SvF – Sveriges Vandrarhem i Förening.

Du kan läsa mer om detta vandrarhem i Malmö, se bilder på fastigheten och rummen, samt lämna en bokningsförfrågan på hemsidan.

Mer info om om Villahillerod

Bosses Gästvåningar – centralt, nära Triangeln

Bosses gästvåningar är ett vandrarhem i Malmö, beläget på Södra Förstadsgatan, ett stenkast från Universitetssjukhuset och dryga två kilometer från välkända Triangelns köpcentrum.

Detta vandrarhem består av sjutton rum och totalt trettiosex bäddar, och man kan boka allt mellan singelrum till rum för 4 bäddar. Förutom det fördelaktiga cityläget, de fräscha faciliteterna och det trevliga bemötandet, får samtliga gäster även tillgång till trådlöst WiFi i hela vandrarhemmet utan extra avgift.

I det gemensamma köket kan du laga egen mat. Bosses Gästvåningar är medlemmar i SVF och Sveriges hotell och restaurangföretagare.

Läs mer om Bosses Vandrarhem här

STF i Malmö City

Detta är ett pittoreskt Hostel lokaliserat vid stranden, men ändå någonstans i hjärtat av Malmö centrum: Härifrån har du exempelvis alltid nära till Kungsparken, Operan och välkända Lilla Torg.

Fastigheten är rökfri och innefattar 48 gästrum med alla bekvämligheter som är nödvändiga för ett trevligt boende.

Lyckebo Bed & Breakfast

Här erbjuds du ett vandrarhem, eller ”bed & breakfast”, beläget mellan Malmö & Trelleborg, i charmiga Maglarp.

Fastigheten är en skånsk 1800-talsgård med stora doser charm och historia, samtidigt som alla faciliteter för ett bekvämt boende finns tillgängliga.

Du kan läsa mer på www.lyckebo.nu

Relaterat: